Pui Prăjit Perfect Crocant
Rețeta perfectă de pui prăjit crocant este gata în aproximativ 13 ore și 10 minute și este cu siguranță o mare lactate gratuit opțiune pentru iubitorii de mâncare din sud. Această rețetă servește 3 și costă 100 de cenți pe porție. Acest curs principal are 522 calorii, 33g de proteine, și 27G de grăsime per portie. Mergeți la magazin și ridicați usturoi granulat, albușuri de ou, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. 174 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Cartofi prăjiți-crocanți, ușori și perfecți, Cartofi Prăjiți Ușor, Crocanți - Perfect De Fiecare Dată, și Pui Prăjit Perfect pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați copanele și coapsele de pui într-un bol și turnați suficient lapte de unt peste pui pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați timp de 12 până la 24 de ore.
Combinați făina, făina de porumb, ceapa granulată, usturoiul granulat, cimbru, sare, boia de ardei, glutamatul monosodic, praful de copt și ardeiul cayenne într-un castron mare și larg.
Scoateți puiul din zară și scuturați excesul. Aruncați laptele de unt. Se usucă puiul cu prosoape de hârtie.
Scufundați puiul în albușuri de ou și apăsați în amestecul de făină. Lăsați puiul acoperit să se odihnească pe un suport de sârmă timp de 20 până la 30 de minute.
Umpleți o tigaie din fontă sau o friteuză adâncă cu ulei vegetal aproximativ 1/3 plin.
Se încălzește la 350 grade F (175 grade C).
Preîncălziți cuptorul la 250 grade F (120 grade C).
Prăjiți puiul în ulei fierbinte în loturi până se rumenesc și nu mai sunt roz în centru, 8 până la 10 minute pe fiecare parte. Coapsele pot dura mai mult timp pentru a prăji decât copanele.
Transferați puiul prăjit într-un suport de sârmă sau într-o tavă căptușită cu prosop de hârtie pentru a se scurge. Păstrați puiul cald în cuptorul preîncălzit în timp ce prăjiți bucățile rămase.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, Sparkling Wine și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Bully Hill Vineyards Dry Riesling. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
![Viile Bully Hill Dry Riesling]()
Viile Bully Hill Dry Riesling