Pui prăjit, pătrunjel jus
Pui prăjit, pătrunjel Jus necesită aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40 g de proteine , 33 g de grăsimi și un total de 536 de calorii . Pentru 2,11 USD per porție , această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Mergeți la magazin și luați făină, ulei de sâmburi de struguri, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca fel principal la preț rezonabil. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 54% . Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Dips franțuzești cu Au Jus , Tartăla de cangur cu muschii cu cartofi dulci și jus de roșii de tufiș și Ravioli prăjiți și pesto de pătrunjel cu mentă .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Pentru a paine puiul, amestecati faina, sarea si piperul intr-un castron mic. Apoi pudrați puiul pe ambele părți cu făina asezonată, acoperind bine. Într-o tigaie la foc mediu-mare, adăugați uleiul de sâmburi de struguri și lăsați să se încălzească. Apoi adăugați puiul înfăinat, cu pielea în jos, gătind până se rumenește ușor. Acest lucru va dura 4 până la 5 minute, apoi întoarceți și repetați procesul pe partea de jos, din nou timp de 4 până la 5 minute. Odată rumenit, terminați puiul la cuptor până când temperatura internă atinge 160 până la 165 de grade F, aproximativ 6 minute. Odată fiert, scoateți din cuptor, păstrați puiul cald pe o farfurie acoperită și aruncați excesul de ulei din tigaie.
Puneti tigaia la foc mediu, stropiti sau deglazati cu vinul, lasand sa se risipeasca. Apoi, adăugați ceapa, amestecați și gătiți până când ceapa devine ușor translucidă, 3 până la 4 minute. Apoi, adăugați sucul de lămâie și usturoiul, amestecați din nou și gătiți până se încălzesc. La final, se ia de pe foc, se adauga patrunjelul si untul pentru a termina sosul.