Pui prăjit, pătrunjel jus

Pui prăjit, pătrunjel jus
Pui prăjit, pătrunjel Jus necesită aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40 g de proteine , 33 g de grăsimi și un total de 536 de calorii . Pentru 2,11 USD per porție , această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Mergeți la magazin și luați făină, ulei de sâmburi de struguri, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca fel principal la preț rezonabil. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 54% . Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Dips franțuzești cu Au Jus , Tartăla de cangur cu muschii cu cartofi dulci și jus de roșii de tufiș și Ravioli prăjiți și pesto de pătrunjel cu mentă .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Coaja De Lime Rasă, Plus Zeama De La 1 LimeCoaja De Lime Rasă, Plus Zeama De La 1 Lime
2
Pentru a paine puiul, amestecati faina, sarea si piperul intr-un castron mic. Apoi pudrați puiul pe ambele părți cu făina asezonată, acoperind bine. Într-o tigaie la foc mediu-mare, adăugați uleiul de sâmburi de struguri și lăsați să se încălzească. Apoi adăugați puiul înfăinat, cu pielea în jos, gătind până se rumenește ușor. Acest lucru va dura 4 până la 5 minute, apoi întoarceți și repetați procesul pe partea de jos, din nou timp de 4 până la 5 minute. Odată rumenit, terminați puiul la cuptor până când temperatura internă atinge 160 până la 165 de grade F, aproximativ 6 minute. Odată fiert, scoateți din cuptor, păstrați puiul cald pe o farfurie acoperită și aruncați excesul de ulei din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Frigarui16 Frigarui
Stropi Pentru ToppingStropi Pentru Topping
1/2 Cană Ceapă Tăiată Mărunt (aproximativ 1/2 Ceapă Mică)1/2 Cană Ceapă Tăiată Mărunt (aproximativ 1/2 Ceapă Mică)
1 Lingura Sirop De Artar, Pentru Servire1 Lingura Sirop De Artar, Pentru Servire
Seminte De Susan SuplimentareSeminte De Susan Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Moi Zdrobite De MentăBomboane Moi Zdrobite De Mentă
Coaja De Lime Rasă, Plus Zeama De La 1 LimeCoaja De Lime Rasă, Plus Zeama De La 1 Lime
Ceapa Taiata Marunt (aproximativ 1/2 Ceapa Mica)Ceapa Taiata Marunt (aproximativ 1/2 Ceapa Mica)
3
Puneti tigaia la foc mediu, stropiti sau deglazati cu vinul, lasand sa se risipeasca. Apoi, adăugați ceapa, amestecați și gătiți până când ceapa devine ușor translucidă, 3 până la 4 minute. Apoi, adăugați sucul de lămâie și usturoiul, amestecați din nou și gătiți până se încălzesc. La final, se ia de pe foc, se adauga patrunjelul si untul pentru a termina sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut, Menta Proaspata Si Coaja De Lamaie, OptionalTopping Batut, Menta Proaspata Si Coaja De Lamaie, Optional
Câteva Parmiginao-Reggiano RasCâteva Parmiginao-Reggiano Ras
Pâine Ușoară De Secară De O Zi, Tăiată CubulețePâine Ușoară De Secară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Ulei De Canola Pentru PrăjireUlei De Canola Pentru Prăjire
Sare Zdrobită (aproximativ 16 Biscuiți)Sare Zdrobită (aproximativ 16 Biscuiți)
Arahide Măcinate FinArahide Măcinate Fin
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapa Taiata Marunt (aproximativ 1/2 Ceapa Mica)Ceapa Taiata Marunt (aproximativ 1/2 Ceapa Mica)
4
Serviți peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Sirop De Artar, Pentru Servire1 Lingura Sirop De Artar, Pentru Servire
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista