Pui prăjit cu muștar, cu salată caldă de frișcă și șuncă

Pui prăjit cu muștar, cu salată caldă frișcă și frișcă și slănină, ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1261 calorii, 101G de proteine, și 90g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.47 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de căței de usturoi, pătrunjel, frunze de cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Salată Frisee cu vinetă caldă de slănină, Geluri De Merișor Cu Salată Friscroume, Cartofi Prăjiți De Dovleac Și Slănină Caldă, și Salată prăjită de mere, slănină și Frisone.
Instrucțiuni
Bateți muștarul, uleiul de măsline, pătrunjelul și cimbru într-un castron mic pentru a amesteca. Se amestecă usturoiul.
Răspândiți amestecul de muștar generos în interiorul cavităților și în afara găinilor.
Așezați puii într-un vas de copt din sticlă; acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Lăsați puii să stea la temperatura camerei 30 de minute.
Presărați puii cu generozitate în interior și în exterior cu sare și piper; lăsați să stea 30 de minute mai mult.
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Așezați puii pe raft într-o tigaie mare de prăjire. Legați picioarele împreună pentru a menține forma.
Răspândiți orice marinată de muștar acumulată din farfurie peste găini.
Așezați crenguțe de rozmarin și salvie deasupra găinilor. Prăjiți puii până când sucurile curg limpede când furculița este introdusă în cea mai groasă parte a coapsei, ungând ocazional cu sucuri de tigaie, aproximativ 1 oră și 10 minute.
Împărțiți salata caldă Frisincrume, Fingerling și Bacon între 6 farfurii. Sculpta pui și aranja deasupra salata. Puneți câteva sucuri de tigaie și serviți.