Pui prăjit cu legume rădăcinoase de iarnă

Pui prăjit cu legume rădăcinoase de iarnă
Nevoie de o fără gluten, fără lactate, paleolitic și garnitură primară? Puiul prăjit cu legume rădăcinoase de iarnă ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 410 calorii. Pentru $2.51 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la BBC Good Food are 75 de fani. Este perfect pentru Iarna. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, suedez, prosciutto și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Legume Rădăcinoase De Iarnă Prăjite, Crockpot Legume Rădăcinoase De Iarnă Prăjite, și Legume Rădăcinoase De Iarnă Prăjite Cu Cidru De Mere.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 200C/gaz 6 / ventilator 180C.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Puneți țelina, suedezul, cartoful dulce, păstârnacul și usturoiul într-o formă mare de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
TelinaTelina
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 InchRutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
3
Se presară cu ulei de măsline și chimen și se condimentează cu sare și piper. Aruncați legumele împreună, astfel încât să fie ușor acoperite cu ulei. Se da la cuptor spre varf si se prajeste 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Între timp, așezați câteva frunze de salvie pe fiecare piept de pui, apoi înfășurați fiecare cu o felie de prosciutto pentru a închide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
ProsciuttoProsciutto
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
5
Luați tigaia din cuptor și întoarceți legumele. Acum puneți puiul deasupra. Prăjiți încă 30-35 de minute, până când legumele sunt fragede și puiul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Se servește cu broccoli aburit sau varză Savoy ușor gătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză SavuroasăVarză Savuroasă
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate50
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiIarnă
Revista