Pui Prăjit În Tigaie Aplatizat

Pui Prăjit În Tigaie Aplatizat
Puiul prăjit în tigaie aplatizat este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 43G de proteine, 41G de grăsime, și un total de 653 calorii. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână vin, ulei de măsline, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 1 oră și 55 de minute. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce este destul de rău. Încercați Foaie de pui tigaie cu Caponata vinete prăjite, Pui cu roșii prăjite cu ierburi și sos de tigaie, și Pui De Lămâie Aplatizat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Pe o suprafață de lucru, așezați pieptul de pui cu fața în jos, cu gâtul puiului orientat spre dvs. Folosind foarfece de bucătărie, tăiați de-a lungul lungimii coloanei vertebrale pe ambele părți și îndepărtați. Întoarceți puiul, cu pieptul în sus. Deschideți-l pe tejghea și aplatizați puiul cât puteți cu mâinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Pui întregPui întreg
2
Într-un castron mare de metal, amestecați împreună zahărul, sarea și apa fierbinte, până când zahărul și sarea sunt dizolvate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați ceapa, boabele de piper, tarhonul, usturoiul, apa cu gheață și vinul. Se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PiperBoabe De Piper
ApăApă
TarhonTarhon
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
VinVin
4
Adăugați puiul în saramură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SaramurăSaramură
5
Se pune la frigider timp de 1 oră.
6
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Scoateți puiul din saramură și uscați bine cu prosoape de hârtie. Puneți puiul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SaramurăSaramură
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
8
Puneți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați uleiul de măsline în tigaia fierbinte, apoi așezați puiul în tigaie cu pielea în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Așezați o altă tigaie grea pe pui apăsându-l ferm pentru a obține un contact maxim cu pielea cu tigaia fierbinte. Reduceți căldura la mediu și gătiți sub greutate timp de 8 până la 10 minute. Odată rumenit, îndepărtați greutățile; întoarceți pielea de pui în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Puneți puiul la cuptor până când carnea este de 160 de grade F, aproximativ 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Lăsați puiul să se odihnească cu 10 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista