Pui prăjit în frunze de dafin
Puiul prăjit în frunze de dafin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 55g de proteine, 51G de grăsime, și un total de 770 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,18 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați tulpini de țelină, piper, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui prăjit cu lămâie Meyer, usturoi și frunze de dafin proaspete, Biban întreg prăjit cu frunze de dafin, și Caju Prăjit Și Frunze De Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Pentru a pregăti puiul, îndepărtați și aruncați măruntaiele și gâtul din pui; tăiați excesul de grăsime. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de la sâni și tobe introducând degetele, împingând ușor între piele și carne. Frecați 1/2 linguriță de sare și piper sub pielea slăbită și peste sâni și tobe.
Așezați 8 frunze de dafin sub pielea slăbită; așezați restul de 8 frunze de dafin în cavitate.
Legați capetele picioarelor împreună cu sfoară. Ridicați vârfurile aripilor în sus și peste spate; tuck sub pui.
Așezați țelina, morcovul și ceapa într-un singur strat într-o tigaie.
Așezați puiul, pieptul în sus, deasupra legumelor.
Coaceți la 375 timp de 40 de minute.
Creșteți temperatura cuptorului la 450 și coaceți încă 20 de minute sau până când un termometru introdus în partea cărnoasă a coapsei înregistrează 17
Folosind clești sau mănuși de cauciuc izolate, scoateți puiul din tigaie, înclinându-vă ușor pentru a scurge sucurile.
Lăsați să stea 15 minute.
Scoateți legumele din tigaie cu o lingură pliată; rezervă.
Pentru a pregăti sosul, așezați o pungă de plastic cu fermoar într-o măsură de sticlă cu 2 căni.
Se toarnă coniac în pungă; adăugați picături din tigaie.
Lăsați să stea 2 minute (grăsimea se va ridica la vârf). Sigilați punga; decupați cu atenție colțul inferior al sacului.
Scurgeți picăturile în cupa de măsurare, oprindu-vă înainte ca stratul de grăsime să ajungă la deschidere; aruncați grăsimea.
Întoarceți legumele în tigaie.
Adăugați amestecul de coniac, bulionul și smântâna în tigaie; gătiți 10 minute la foc mediu, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Scoateți legumele din tigaie folosind o lingură cu fante; aruncați.
Combinați făina și apa într-un castron mic, amestecând cu un tel până se omogenizează bine pentru a forma o suspensie; adăugați Suspensie și 1/4 linguriță sare în tigaie, amestecând continuu. Se fierbe timp de 1 minut sau până când este ușor gros.
Scoateți pielea de la pui și aruncați-o. Aruncați frunzele de dafin. Tăiați puiul și serviți cu sos.