Puiul prăjit în frunze de dafin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 55g de proteine, 51G de grăsime, și un total de 770 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,18 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați tulpini de țelină, piper, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui prăjit cu lămâie Meyer, usturoi și frunze de dafin proaspete, Biban întreg prăjit cu frunze de dafin, și Caju Prăjit Și Frunze De Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Pentru a pregăti puiul, îndepărtați și aruncați măruntaiele și gâtul din pui; tăiați excesul de grăsime. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de la sâni și tobe introducând degetele, împingând ușor între piele și carne. Frecați 1/2 linguriță de sare și piper sub pielea slăbită și peste sâni și tobe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Copane De Pui
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Așezați 8 frunze de dafin sub pielea slăbită; așezați restul de 8 frunze de dafin în cavitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
4
Legați capetele picioarelor împreună cu sfoară. Ridicați vârfurile aripilor în sus și peste spate; tuck sub pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
5
Așezați țelina, morcovul și ceapa într-un singur strat într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
6
Așezați puiul, pieptul în sus, deasupra legumelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
7
Coaceți la 375 timp de 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Creșteți temperatura cuptorului la 450 și coaceți încă 20 de minute sau până când un termometru introdus în partea cărnoasă a coapsei înregistrează 17
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Folosind clești sau mănuși de cauciuc izolate, scoateți puiul din tigaie, înclinându-vă ușor pentru a scurge sucurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Lăsați să stea 15 minute.
11
Scoateți legumele din tigaie cu o lingură pliată; rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Pentru a pregăti sosul, așezați o pungă de plastic cu fermoar într-o măsură de sticlă cu 2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
13
Se toarnă coniac în pungă; adăugați picături din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
14
Lăsați să stea 2 minute (grăsimea se va ridica la vârf). Sigilați punga; decupați cu atenție colțul inferior al sacului.
15
Scurgeți picăturile în cupa de măsurare, oprindu-vă înainte ca stratul de grăsime să ajungă la deschidere; aruncați grăsimea.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
16
Întoarceți legumele în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
17
Adăugați amestecul de coniac, bulionul și smântâna în tigaie; gătiți 10 minute la foc mediu, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
1-1/2 Cană Supă De Pui
Roșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
18
Scoateți legumele din tigaie folosind o lingură cu fante; aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
19
Combinați făina și apa într-un castron mic, amestecând cu un tel până se omogenizează bine pentru a forma o suspensie; adăugați Suspensie și 1/4 linguriță sare în tigaie, amestecând continuu. Se fierbe timp de 1 minut sau până când este ușor gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
20
Scoateți pielea de la pui și aruncați-o. Aruncați frunzele de dafin. Tăiați puiul și serviți cu sos.