Rețeta pui prăjiți cu Salsa de fistic, ardei și porumb ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 45 minute. Pentru $ 4.29 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 61G de proteine, 67g de grăsime, și un total de 998 calorii. Această rețetă servește 8. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați frunze de cimbru plus crenguțe, fulgi de piper, găini și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Pui Clasici Cu Friptură Dublă, Pui De Nucă De Cocos Și Coriandru Pe Jumătate Prăjiți, și Pui prăjiți cu piper negru-glazură de arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți sucul de lămâie, uleiul, usturoiul, 3 linguri de cimbru, rozmarin și salvie într-un castron mic; puneți marinada deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Usturoi Goya®
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Condimentați puii cu sare și piper în interior și în exterior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Suc De Lămâie Goya®
3
Așezați fiecare într-o pungă de plastic resigilabilă; împărțiți marinada între pungi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
4
Întindeți marinada uniform pentru a distribui. Sigilați pungile și răciți timp de cel puțin 4 ore și până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Pâine Cu Nuci și Stafide
5
Preîncălziți cuptorul la 232°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
6
Transferați puii din pungi într-o tigaie mică; ștergeți ușor excesul de ulei din marinată cu prosoape de hârtie, lăsând ierburile intacte pe pielea de pui. Umpleți fiecare pui cu o jumătate de lămâie și câteva crenguțe de cimbru. Legați picioarele împreună cu sfoară de bucătărie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
Supă De Pui Pudră Goya®
Varză Mov, Feliată Mărunt
7
Prăjiți până se rumenesc bine, 30-35 de minute. Reduceți căldura la 177° și continuați prăjirea, ungând ocazional puii cu sucuri de tigaie, până când un termometru citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă a coapsei înregistrează165, cu 20-30 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Roșii Feliate, Opțional
8
Transferați puii pe o placă de sculptură; lăsați să se odihnească timp de 20 de minute înainte de sculptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie Goya®
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Adăugați ceapa, caperele și fulgii de ardei roșu. Se condimentează cu sare și se gătește, amestecând ocazional, până când ceapa este moale, dar nu se rumeneste, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Adăugați ardei și ardei iute; se condimentează cu sare și se gătește, amestecând ocazional, până se înmoaie, 10-12 minute. Se amestecă saramură de caper, porumb, pătrunjel și oțet chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Usturoi Tocat
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
1
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mic. Se amestecă uleiul. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Lăsați să ajungă la temperatura camerei înainte de servire.
3
Se servește cu pui și ardei și porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie Goya®
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este WindRacer Russian River Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.