Pui Parmezan

Pui Parmezan
Reteta de pui Parmezan ar putea satisface pofta ta mediteraneană în jurul 35 minute. Această rețetă servește 4. Acest curs principal are 948 calorii, 59G de proteine, și 18g de grăsime per portie. Pentru $ 3.22 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper amestecate, parmezan, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ușor parmezan pui degetele și parmezan pui Wraps, Chasseur de pui (pui în stil vânător) cu mămăligă cremoasă cu Gruyere și parmezan, și Pui Parmezan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Feliați pieptul din întregul pui dacă utilizați. Apoi tăiați pieptul în jumătate pe lungime și îndepărtați pielea. Apoi, presărați sânii cu amestecul de sare și piper. Într-un castron, amestecați împreună laptele și ouăle până se amestecă uniform. Apoi, amestecați pesmetul și pătrunjelul și păstrați separat pentru coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
2
Preîncălziți puțin ulei într-o oală mare grea la 350 de grade F pentru prăjire. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Pentru a prăji puiul, înmuiați un sân în făina condimentată, apoi spălați oul și, în final, acoperiți uniform cu pesmetul. Repetați procesul cu puiul rămas. După ce ați prăjit tot puiul, puneți-l în uleiul preîncălzit și lăsați să gătească timp de 2 minute. Apoi răsturnați și repetați gătitul pentru ultimele 2 minute, până se rumenesc. După gătire, îndepărtați și permiteți scurgerea excesului de ulei peste prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalaj Tocanita De Legume Congelate, DecongelateAmbalaj Tocanita De Legume Congelate, Decongelate
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Boabe Suplimentare De Floarea-soareluiBoabe Suplimentare De Floarea-soarelui
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
4
După prăjire, lingurați 1 lingură de sos roșu pe puiul gătit și presărați cu 2 linguri de brânză. Apoi coaceți timp de 6 până la 7 minute pentru a topi brânza. Nu peste sos, peste sos va provoca pui pentru a obține ud.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui FiertPui Fiert
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Într-o cratiță adâncă la foc mediu, încălziți sosul rămas până la fierbinte, apoi aruncați pastele fierte și amestecați pentru a acoperi uniform cu sosul. Odată sosit și încălzit, porționați în boluri și acoperiți cu puiul copt și terminați cu brânza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
6
Servi.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Puteți încerca Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Revista