Pui Parmezan
Puiul parmezan durează aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.13 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 61G de grăsime, și un total de 835 calorii. 3661 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de usturoi, pătrunjel, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este adus prin simple rețete. Este o opțiune bună dacă urmați un דל פחמימות, dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Degete ușoare de pui parmezan și împachetări de pui Parmezan, Chicken Chasseur (pui în stil vânător) cu mămăligă cremoasă cu Gruyere și parmezan, și Cel Mai Bun Parmezan De Pui.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Uscați bucățile de pui: uscați bucățile de pui cu prosoape de hârtie. Bătând bucățile de pui uscate, bucățile de pui vor avea o pâine crocantă atunci când sunt coapte.
Pregătiți untul topit și pesmetul: într-un castron mic, amestecați usturoiul tocat în untul topit. Într-un alt castron amestecați pesmetul, parmezanul, pătrunjelul, sarea, sarea de usturoi, condimentul Italian și piperul.
Dragă bucăți de pui în amestec de unt și parmezan: bucată cu bucată, înmuiați bucățile de pui în untul topit cu usturoi, apoi dragați în amestecul de pesmet parmezan pentru a acoperi.
Rețineți că, dacă bucățile de pui sunt reci, acestea pot provoca îngroșarea untului topit, lăsând prea mult unt să lipească bucățile de pui. Dacă vedeți că se întâmplă acest lucru, reîncălziți untul.
Puneți puiul pe vasul de prăjire:
Așezați bucăți de pui acoperite pe un vas de prăjire de 9x13 (sau mai mare). Încercați să lăsați puțin spațiu între fiecare piesă. (Poate fi necesar să utilizați mai multe tigaie de prăjire.)
Stropiți cu untul de usturoi rămas.
Coaceți neacoperit la 450 F 15 minute, sau până când puiul este gătit și sucurile sunt limpezi. Rețineți că puiul va deveni mult mai rumenit pe partea de jos decât pe partea de sus.