Pui Mediteranean Cu Aragaz Lent
Puiul mediteranean cu aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.58 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 488 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, jumătăți de piept de pui, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este remarcabil. Încercați Pui mediteranean în aragazul lent, Pui Mediteranean Cu Aragaz Lent, și Tocană De Pui Mediteraneană Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți dovleceii, ardeiul gras și puiul în aragaz lent de 4 până la 5 litri.
Se amestecă roșiile, salsa, stafidele, scorțișoara și chimenul; se toarnă peste amestec în aragaz lent.
Acoperiți și gătiți la foc mic aproximativ 7 ore sau până când dovlecelul este fraged și sucul de pui nu mai este roz când se taie centrele celor mai groase bucăți. În ultimele 10 minute de timp de gătit, gătiți cuscusul conform instrucțiunilor de pe pachet.
Scoateți puiul și legumele din aragazul lent cu lingura cu fante.
Se servește peste cuscus. Se amestecă sosul în aragazul lent; lingura peste amestecul de pui. Notă: Această rețetă a fost testată în aragazuri lente cu elemente de încălzire în partea laterală și inferioară a aragazului, nu în aragazuri care stau doar pe o bază încălzită. Pentru aragazele lente cu doar o bază încălzită, urmați instrucțiunile producătorului pentru stratificarea ingredientelor și alegerea unei temperaturi.