Pui mediteranean în sos de vinete

Pui mediteranean în sos de vinete
Pui mediteranean în sos de vinete necesită aproximativ 5 ore și 45 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 4,08 USD per porție , această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă produce 8 porții cu 743 de calorii , 47 g de proteine și 27 g de grăsimi fiecare. 8 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați căței de usturoi, sare, pulpe de pui și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. Funcționează bine ca sos. Vă este oferit de Taste of Home. Per total, această rețetă obține un scor spoonacular solid de 72% . Rețete similare includ Fusilli cu vinete și bucăți de cârnați - Paste în stil mediteranean , sos de vinete și roșii și Cartofi prăjiți de vinete cu sos Tzatziki .

Instrucțiuni

1
Într-un bol mare, combinați primele cinci ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Vânătă Mică (450 G), Curățată De Coajă și Tăiată Cubulețe1 Vânătă Mică (450 G), Curățată De Coajă și Tăiată Cubulețe
2
Adăugați puiul; amestecați pentru a-l acoperi. Într-o tigaie mare, rumeniți puiul în ulei, în tranșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate CubulețeVinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
8 Lipii Naan, Tăiate în Sferturi8 Lipii Naan, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Lipii Naan, Tăiate în SferturiLipii Naan, Tăiate în Sferturi
3
Transferați într-un slow cooker de 4 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
4
Adăugați vinul în tigaie, amestecând pentru a desprinde bucățile rumenite din tigaie. Adăugați vinetele, ardeii roșii, ceapa, ardeiul jalapeño, pasta de roșii, zahărul brun și usturoiul. Aduceți la fierbere. Reduceți focul; fierbeți la foc mic, fără capac, timp de 5 minute. Lăsați să se răcească puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
UmărUmăr
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
Ceapă Galbenă, Tăiată Cubulețe Mici, Aproximativ 1/4 CanăCeapă Galbenă, Tăiată Cubulețe Mici, Aproximativ 1/4 Cană
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Salam Tare, Tăiat JulienneSalam Tare, Tăiat Julienne
5
Transferați într-un blender; acoperiți și procesați până obțineți un piure.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Se toarnă peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate CubulețeVinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
7
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 5-6 ore sau până când puiul este fraged, adăugând măsline și pătrunjel în ultimele 30 de minute. Chiar înainte de servire, presărați cu brânză feta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate CubulețeVinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
8
Se servește cu naan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NaanNaan
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista