Pui marocan cu măsline verzi și lămâie

Puiul marocan cu măsline verzi și lămâie este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 99G de proteine, 84G de grăsime, și un total de 1212 calorii. Pentru $ 4.52 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Mergeți la magazin și ridicați pui, lămâi obișnuite, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui Marocan Cu Măsline Verzi Și Lămâie, Pui Marocan Cu Măsline Verzi Și Lămâie Conservată, și Pui marocan cu măsline verzi.
Instrucțiuni
Tăiați 1 lămâie în 8 pene. Strângeți suficient suc din a doua lămâie pentru a măsura2 linguri; puneți pene și suc deoparte.
Încălziți uleiul în tigaie mare peste mediu-marecăldură.
Se adaugă ceapa și se presară cu sare șipiper; saut până la maro auriu, aproximativ 8 minute.
Adăugați următoarele 5 ingrediente; se amestecă 1minut.
Adăugați bulion; aduceți la fierbere.
Stropițipui cu sare și piper; se adaugă în tigaie.
Adăugați pene de lămâie. Acoperiți, reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți până când puiul este gătit, întorcându-se ocazional, 25 până la 30 de minute.
Transferați puiul pe platou.
Adăugați măsline și 2 linguri de suc de lămâie laskillet. Creșteți căldura la mare; fierbe descoperitpentru a se îngroșa ușor, aproximativ 5 minute. Se condimenteazăcu sare și piper.