Pui Lo Mein cu ciuperci de ghimbir
Puiul Lo Mein cu ciuperci de ghimbir ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 3 și costă 7,94 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 745 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână ulei de susan, piper măcinat, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Pui Lo Mein cu ciuperci de ghimbir, Ciuperci umplute și tăiței Chow Mein, și Pui fript de soia-ghimbir cu ciuperci Shiitake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță de 3 litri aduceți 2 litri de apă la fierbere la foc mare. Când apa ajunge la fierbere, adăugați tăiței. Reveniți la fierbere și fierbeți conform instrucțiunilor pachetului până la al dente. Turnați cu grijă tăiței într-o strecurătoare și clătiți de mai multe ori cu apă rece.
Scurgeți tăiței, agitând bine pentru a îndepărta excesul de apă. Întoarceți tăiței în oala nespălată, adăugați uleiul de susan și aruncați până se combină bine. Pune deoparte.
Puneți puiul într - un castron puțin adânc și adăugați ghimbirul, 1 linguriță de vin de orez, amidon de porumb, 1 linguriță de sos de soia, 1/4 linguriță de sare și piper. Într-un castron mic combinați restul de 1 lingură de vin de orez și 1 lingură de sos de soia.
Încălziți un wok cu fund plat de 14 inci la foc mare până când o perlă de apă se vaporizează în decurs de 1 până la 2 secunde de la contact. Rotiți în 1 lingură de ulei de arahide, adăugați fulgii de ardei roșu, apoi, folosind o spatulă metalică, amestecați 10 secunde sau până când fulgii de ardei sunt parfumați. Împingeți fulgii de ardei pe părțile laterale ale wok-ului, adăugați cu grijă amestecul de pui și întindeți-l uniform într-un singur strat în wok. Gatiti netulburat 1 minut, lasand puiul sa inceapa sa se prajeasca. Se amestecă 30 de secunde sau până când puiul începe să se rumenească.
Adăugați varza și ciupercile și amestecați 1 minut sau până când varza este doar ofilită, dar puiul nu este gătit.
Transferați puiul și legumele pe o farfurie.
Rotiți restul de 1 lingură de ulei de arahide în wok.
Adăugați tăiței și amestecați 15 secunde. Restirați amestecul de sos de soia, rotiți-l în wok, adăugați scallions și amestecul de pui și presărați restul de 3/4 linguriță de sare. Se prăjește 1 până la 2 minute sau până când puiul este gătit și tăiței sunt încălziți.
De la prăjirea la marginea cerului: ghidul final al măiestriei, cu rețete și povești autentice de Grace Young. Copyright 2010 de Grace Young; fotografie alimentară copyright 2010 de Steven Mark Needham. Retipărit cu permisiunea Simon & Schuster, Inc, NY.