Pui la gratar cu lamaie
Puiul la grătar cu lămâie este un fel principal fără gluten, fără lactate, 30 întregi și cetogenic . Această rețetă face 4 porții cu 487 de calorii , 31 g de proteine și 39 g de grăsime fiecare. Pentru 1,39 USD per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână cățel de usturoi, piper, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Va fi un succes la evenimentul tău The Fourth Of July . Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 48% . Încercați pui la grătar cu usturoi cu lămâie , pui la grătar cu lămâie și rozmarin și burgeri Chuck la grătar cu cheddar extra ascuțit și aioli cu lămâie și usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați primele șapte ingrediente.
Scoateți 1/4 cană pentru ungere; se acopera si se da la frigider.
Adăugați puiul în pungă; sigilați și întoarceți pentru a acoperi. Se da la frigider pentru 8 ore sau peste noapte.
Scurgeți și aruncați marinata de pui. Gratar, acoperit, la foc mediu timp de 20 de minute. Se unge cu marinada rezervată. Prăjiți 20-30 de minute mai mult sau până când un termometru pentru carne indică 170°, ungeți și răsuciți de mai multe ori.