Pui Italian Suculent
Puiul italian suculent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 231 calorii, 25g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 1,94 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, suc de lămâie, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Cârnați italieni dulci sau fierbinți, Chiftele italo-americane suculente și fragede în sos roșu, și Stovetop BBQ Chicken: pui suculent la grătar, nu este necesar grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați pieptul de pui pe o tăietură și tăiați fiecare în jumătăți subțiri. Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Așezați pieptul de pui în tigaia fierbinte și gătiți până se rumenesc.
Presărați sânii cu oregano și verbena cu lămâie, apoi răsturnați și gătiți până devin aurii pe cealaltă parte și nu mai sunt roz în centru, aproximativ 5 minute în total.
Așezați puiul pe o farfurie și lăsați-l deoparte.
Se toarnă vinul, oțetul și sucul de lămâie în tigaie. Creșteți căldura la mare și aduceți vinul la fierbere. Gatiti si amestecati pana cand vinul s-a redus la jumatate, apoi adaugati pieptul de pui si fierbeti la foc mic pana se reincalzeste.