Pui Hawaiian I
Nevoie de o curs principal fără gluten? Pui Hawaiian aș putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 536 calorii, 33g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $2.48 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de jumătăți de piept de pui, inele de ananas, suc de ananas și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi inelele de ananas, puteți urma acest fel principal cu Lemony Glazurate Ananas Cu Susul În Jos Turtă Dulce ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 44%. Încercați Pui Hawaiian, Pui Hawaiian, și Pui Hawaiian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați jumătățile de piept de pui într-un vas cu cele 1 1/2 căni de sos teriyaki. Acoperiți și refrigerați 8 ore sau peste noapte.
Preîncălziți un grătar la foc mare.
Puneți pieptul de pui pe grătar și aruncați marinada. Gatiti timp de 8 minute pe fiecare parte sau pana cand sucurile se limpezesc.
Ungeți cu sosul teriyaki rămas în ultimele 5 minute. Când aproape ați terminat, așezați un inel de ananas deasupra fiecărui sân și periați cu unt topit.
Într-o cratiță mică la foc mediu, amestecați zahărul brun, sosul de soia, sucul de ananas și sosul Worcestershire. Gatiti, amestecand ocazional, pana se dizolva zaharul.
Serviți cu pui pentru scufundare!