Pui Fript Perfect
Perfect friptura de pui ar putea fi doar fără gluten, primar și דל פחמימות, rețeta pe care ai căutat-o. Pentru $1.93 pe portie, veți obține un curs principal care servește 8. O porție conține 629 calorii, 37g de proteine, și 49G de grăsime. Dacă aveți piper, bulb de fenicul, morcovi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Pui Fript Perfect, Pui Fript Perfect, și Pui Fript Perfect.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Scoateți mănușile de pui. Clătiți puiul în interior și în exterior.
Îndepărtați orice exces de grăsime și pene de ac rămase și uscați exteriorul. Sare și piperează din belșug interiorul puiului. Umpleți cavitatea cu grămada de cimbru, ambele jumătăți de lămâie și tot usturoiul.
Ungeți exteriorul puiului cu untul și presărați din nou cu sare și piper. Legați picioarele împreună cu șnurul de bucătărie și puneți vârfurile aripilor sub corpul puiului.
Așezați ceapa, morcovii și feniculul într-o tigaie. Aruncați cu sare, piper, 20 de crenguțe de cimbru și ulei de măsline.
Întindeți în jurul fundului tigaiei și așezați puiul deasupra.
Prăjiți puiul timp de 1 1/2 ore sau până când sucurile se limpezesc când tăiați între picior și coapsă.
Scoateți puiul și legumele într-un platou și acoperiți cu folie de aluminiu timp de aproximativ 20 de minute. Feliați puiul pe un platou și serviți-l cu legumele.