Pui fript cu Radicchio Balsamic
Puiul fript cu Radicchio Balsamic este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție conține 891 calorii, 75g de proteine, și 62g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.64 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, pui, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui Glazurat Balsamic Cu Radicchio La Grătar, Pui Fript Balsamic, și Radicchio Balsamic Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 F. uscați puiul cu prosoape de hârtie. Frecați puiul, în interior și în exterior, cu 2 lingurițe de ulei și condimentați cu 1 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Așezați într-o tigaie și gătiți timp de 30 de minute. Între timp, într-un castron mare, combinați radicchio, oțet, rozmarin, 1/2 linguriță sare, 1/4 linguriță piper și uleiul rămas.
Adăugați în tigaie și continuați să gătiți până când puiul este gătit (temperatura internă 180 F) și radicchio este moale și maro la margini, aproximativ 25 de minute.
Transferați puiul pe o tăietură și lăsați să se odihnească cu cel puțin 10 minute înainte de a sculpta. Împărțiți radicchio între farfurii individuale și serviți cu puiul.