Pui Fript Cu Lămâie Glazurată Cu Miere

Pui Fript Cu Lămâie Glazurată Cu Miere
Puiul fript cu lămâie glazurată cu miere este un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețetă cu 3 porții. Acest fel principal are 750 calorii, 55g de proteine, și 49G de grăsime pe porție. Pentru $2.9 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 30 de minute. 289 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă de la Simply Recipes necesită lămâie, câteva crenguțe de cimbru, ulei de măsline extravirgin și miere. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Pui fript glazurat cu miere și lămâie, Pui fript glazurat cu miere și lămâie, și Pui De Lămâie Glazurat Cu Miere.

Instrucțiuni

1
Marinați puiul: frecați puiul cu aproximativ două lingurițe de sare kosher, pe toată suprafața puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Așezați sucul de lămâie și puiul întreg într-o pungă de plastic resigilabilă (ca o pungă mare pentru congelator). Sigilați punga și mutați sucul de lămâie, astfel încât să acopere puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
3
Așezați puiul în sac într-un castron, astfel încât, dacă punga se scurge, să nu se scurgă peste tot frigiderul și să se răcească timp de 2 ore sau peste noapte. Întoarceți puiul ocazional, astfel încât toate părțile să rămână acoperite cu suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Se usucă puiul, se freacă cu ulei de măsline, se presară sare și piper, se adaugă ierburi și pene de lămâie: Preîncălziți cuptorul la 400 km f (205 km C) cu un suport pentru cuptor așezat în treimea inferioară a cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pană De LămâiePană De Lămâie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Scoateți puiul din frigider și scoateți-l din punga de marinată (aruncați marinada).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6
Se usucă puiul cu prosoape de hârtie. Frecați uleiul de măsline pe tot exteriorul puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
7
Se presară peste tot cu sare și piper, inclusiv cavitatea. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8
Așezați crenguțe de cimbru și pene de lămâie în cavitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
9
Prăjiți pui și ungeți cu miere: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui PrăjitPui Prăjit
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
10
Așezați puiul pe un raft peste o tigaie de prăjire superficială (vă recomandăm un raft pentru a ajuta circulația căldurii în jurul puiului). Se prăjește timp de 20 de minute la 400 buc.f (205 buc. C), apoi se reduce căldura la 350 buc. F (175 buc. c). Prăjiți încă 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
11
În timp ce puiul se prăjește, încălziți mierea într-un castron în cuptorul cu microunde sau într-o cratiță mică pentru a ușura periajul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
12
După ce puiul s-a prăjit la 350 buc.F (175 buc. C) timp de 45 de minute, folosiți o perie de patiserie pentru a peria Generos partea superioară și părțile laterale ale puiului cu miere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
13
Friptura de încă 10-15 minute la 177° (175°C) până la o clipă citit termometrul arată160 (71°C) pentru sân și 170°C (77°C) pentru a coapsei, sau atunci când un cuțit ascuțit introdus în sân și coapsei comunicate de sucuri care rula clar, nu roz.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
14
Mierea va arde dacă devine prea fierbinte, așa că urmăriți puiul în această etapă. Dacă pielea devine prea întunecată și puiul încă nu este gata, cortați puiul cu o bucată de folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
15
Periați puiul cu miere încă o dată înainte de a-l scoate din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Scoateți puiul din cuptor și transferați-l pe o tăietură. Cort cu folie să se odihnească timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Faceți sos cu picături: răzuiți picăturile din tigaia de prăjire cu o spatulă metalică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
3
Se toarnă sucurile de tigaie și picăturile într-o cratiță mică. Dacă există bucăți înnegrite din miere arsă, îndepărtați-le. Scoateți toate, cu excepția unei linguri de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Dacă doriți să îngroșați sucurile pentru sos, creați o suspensie cu o linguriță de amidon de porumb sau făină și o lingură de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Se adaugă suspensia în picături, se încălzește și se amestecă până se îngroașă. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
6
Serviți puiul cu sucuri de tigaie sau sos îngroșat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții3
Scor De Sănătate17
Revista