Pui Fript
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Puiul prăjit ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 5,68 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 128g de proteine, 117g de grăsime, și un total de 1646 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți piper, pui, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Stoc de pui folosind pui fript rămas, Pui fript, și Pui Fript pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți puii și uscați-i.
Se încălzește cuptorul la 375 F.
Așezați lămâia și usturoiul în cavitățile găinilor. Legați picioarele împreună. Frecați păsările cu puțin ulei, apoi presărați sare și mult piper. Puneți niște crenguțe de cimbru între sâni și coapse și aripi.
Puneți crenguțele rămase în tigaia de prăjire și așezați puii deasupra. Prăjiți timp de 1 1/2 ore sau până când un termometru cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă a coapsei citește 180 F.
Scoateți puii pe un platou.
Turnați orice sucuri care se acumulează înapoi în tigaie. Aruncați cimbru.
Așezați tigaia la foc mediu, adăugați vinul și aduceți la fierbere, răzuind orice bucăți maro de jos.
Se toarnă sucurile de tigaie într-o cană și se pune la congelator aproximativ 10 minute pentru a grăbi separarea grăsimii. Aruncați grăsimea și încălziți sucurile rămase într-o cratiță sau în cuptorul cu microunde.
Serviți cu unul dintre pui. Înfășurați și refrigerați celălalt pui pentru o altă masă.