Pui fiert și fasole
Dacă aveți în jur 40 minute pentru a petrece în bucătărie, pui fiert & fasole ar putea fi un super fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. O porție conține 1140 calorii, 92g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $ 4.74 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 56 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână frunze de pătrunjel, cățel de usturoi, cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 95%. Rețete similare includ Limoncello de pui fiert cu fasole verde, O comunitate de alergare și pui fiert cu cârnați și fasole, și Pui fiert crocant cu fasole albă și Chile Verde.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie largă cu capac, adăugați puiul, apoi gătiți rapid pentru a-l rumeni peste tot.
Sfat în ceapă, usturoi și cimbru, apoi prăjiți încă 2 minute.
Se toarnă vinul, 150 ml apă și puțină sare și piper. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe timp de 20 de minute, acoperind la jumătatea timpului de gătit, până când puiul este fraged.
Se amestecă fasolea în tigaie și se încălzește scurt. Tăiați aproximativ pătrunjelul, apoi împrăștiați-l pentru a servi.