Pui Divan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Divanul de pui. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 389 calorii. Mergeți la magazin și ridicați broccoli, brânză elvețiană, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Poate fi considerat la un preț rezonabil, costând aproximativ $2.15 pe portie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este remarcabil. Încercați Divan De Pui (Sau Divan De Curcan), Divan de pui pentru doi, și Pui Divan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere.
Adăugați broccoli și blanch 3 minute.
Scurgeți și clătiți cu apă rece pentru a opri gătitul.
Preîncălziți cuptorul la 177°.aburiți un vas de copt de 9 x 13 inci cu spray de gătit.
Condimentează puiul cu sare și piper. Aburiți o tigaie mare sau o tigaie la grătar cu spray de gătit; se pune la foc mediu-mic. Gatiti puiul, intorcand o data, pana se rumeneste si aproape fiert, aproximativ 10minute.
Se ia de pe foc; transferați puiul pe o tăietură. Când se răcește, feliați puiul în bucăți de mușcătură.
Încălziți o tigaie medie la foc mediu.
Adăugați unt și 2 lingurițe. ulei; se încălzește până se topește untul.
Se adaugă usturoiul și șalotele și se sotează până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Presărați făina peste amestec și bateți până se încorporează. Se amestecă bulionul, laptele și sherry-ul și se fierbe.
Se ia de pe foc și se amestecă jumătate din brânza elvețiană. Se condimentează cu sare și piper.
Aranjați broccoli în vasul de copt și turnați jumătate de sos deasupra. Aranjați puiul deasupra și acoperiți cu sosul rămas.
Se presară cu restul de brânză elvețiană și parmezan; se acoperă cu pesmet.
Stropiți cu 1 / 2tsp. ulei de măsline.
Coaceți timp de 30minute sau până se rumenesc deasupra; se servește fierbinte.