Pui de usturoi cu sos de vin alb

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul de usturoi cu sos de vin alb. Pentru $3.43 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 703 calorii, 43G de proteine, și 47G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 1135 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână vin, tarhon, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este spectaculos. Încercați Pui și ciuperci în sos de vin alb de usturoi, Pui și Pastan în sos de usturoi de vin alb, și Pui și ciuperci într-un sos de vin alb de usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1 zdrobiți ușor căței de usturoi cu partea unui cuțit greu de bucătar, suficient cât să rupă cuișoarele. Lăsați coaja pe.2 tăiați bucățile de pui de exces de grăsime. Uscați-le și presărați bucățile generos cu sare și piper.
Încălziți 3 linguri de ulei de măsline într-un cuptor olandez (sau o tigaie mare cu fund gros, cu un capac etanș) pe mediu înalt. Lucrând în loturi, rumeniți bucățile de pui pe toate părțile.
Așezați bucățile de pui pe uleiul fierbinte, nu vă mișcați până nu se rumenesc, apoi întoarceți-vă pe cealaltă parte folosind clești.
Scoateți din tigaie când este rumenit. 3
Adăugați puțin ulei de măsline în tigaie, dacă este necesar.
Se adauga usturoiul si saut-ul pana se rumenesc, aproximativ 4 minute.
Adăugați vinul și ierburile. Aduceți la fierbere.
Adăugați bucățile de pui. Reduceți căldura la mediu scăzut. Acoperiți tigaia și fierbeți până când puiul este fiert. Mutați bucățile de pui de sus în jos la fiecare 5 minute timp de aproximativ 20 de minute. Puiul se face atunci când un termometru pentru carne introdus în partea cea mai groasă citește 180 de litri F pentru coapse și 170 de litri F pentru sâni.Condimentează după gust cu sare și piper.
Transferați bucățile de pui într-un platou; lingură sos de usturoi peste pui.
Serviți singur (opțiune cu conținut scăzut de carbohidrați) sau cu orez, tăiței, cartofi copți sau piure.