Pui de tigaie și orez cu ardei și ceapă

Pui de tigaie și orez cu ardei și ceapă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul și orezul cu ardei și ceapă. Această rețetă servește 4. Pentru $3.39 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 958 calorii, 49G de proteine, și 43G de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 110 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ardei jalape, ulei de măsline, fasole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pene de var, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Var Cu Cheie Congelată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este grozav. Încercați Tigaie picantă Ziti cu ardei și ceapă, Skillet cârnați italieni, ardei și ceapă, și Skillet - ouă pocate cu ardei fiert și ceapă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Condimentează puiul peste tot cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2
Încălziți uleiul într-o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați puiul, cu pielea în jos și gătiți fără să vă mișcați până se rumenesc bine, 7 până la 9 minute, răsturnați și gătiți până se rumenesc pe cealaltă parte, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Scoateți puiul și așezați-l pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Se toarnă grăsimea până rămâne 1 lingură. În aceeași tigaie, adăugați ardeii, ceapa și jalapeno cu un vârf de sare. Gatiti, amestecand, pana se inmoaie, 3 pana la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați oregano și gătiți până când este parfumat, aproximativ 30 de secunde, apoi adăugați orezul, fasolea, porumbul și apa sau bulionul. Puneți puiul înapoi deasupra și aduceți lichidul la fierbere și apoi coborâți focul pentru a menține un foc mic. Acoperiți și gătiți până când orezul și puiul sunt terminate de gătit, 15 până la 20 de minute. Se acoperă cu brânza și coriandrul și se servește cu pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista