Pui de pește prăjit din sud și Hush
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete din sud, așa că încercați peștele prăjit din sud și puii Hush. Această garnitură are 220 calorii, 10g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 36. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați snapper, ulei de arahide, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 49%. Rețete similare includ Southern Hush Puppies, Somn prăjit cu pui Hush și sos Tartar, și Hush Puppies.
Instrucțiuni
Se toarnă ulei la o adâncime de 1 1/2 inci într-o oală sau cuptor olandez.
Puneți-l la foc mediu-mare și încălziți la 37
Preîncălziți cuptorul la 20
Așezați rafturi de sârmă pe foi de copt și puneți-le deoparte.
În timp ce uleiul se încălzește, pregătiți acoperirea pentru pește. Într-un castron larg, amestecați făina de porumb, 1 linguriță sare, piper negru și piper roșu.
Pregătiți aluatul de cățeluș hush.
Se amestecă bine oul și zeama într-un castron de dimensiuni medii. Se amestecă făina de porumb până se omogenizează bine. Se amestecă ceapa.
Așezați 1 linguriță de sare rămasă, praful de copt și bicarbonatul de sodiu într-un castron mic și puneți ambele boluri deoparte în timp ce prăjiți peștele.
Când uleiul ajunge la 375, înmuiați fiecare pește sau file în făina de porumb condimentată, acoperindu-l peste tot, dar scuturând orice exces. Coborâți cu grijă fiecare bucată în uleiul fierbinte. Umpleți oala, dar nu o aglomerați; uleiul ar trebui să se baloneze în jurul fiecărei bucăți de pește. Monitorizați îndeaproape temperatura, astfel încât să rămână între 365 și 37
Prăjiți peștele până devine auriu peste tot, aproximativ 2 până la 3 minute pe fiecare parte, în funcție de mărimea bucăților. Puneți deoparte oricare dintre făina de porumb rămasă.
Scoateți peștele din ulei în aceeași ordine în care au fost scufundate bucățile, folosind o strecurătoare cu plasă de sârmă, clești sau orice instrument care vă va permite să țineți peștele peste oală, astfel încât excesul de ulei să se poată scurge. Așezați imediat bucățile pe o grătar și introduceți-le în cuptor pentru a se încălzi.
Continuați să prăjiți până când toți peștii sunt gata, așteptând întotdeauna ca uleiul să revină la temperatura adecvată înainte de a adăuga mai mult. Apoi continuați cu prăjirea puiilor hush.
Adăugați amestecul de praf de copt rezervat în aluatul de cățeluș hush și amestecați bine. Apoi adăugați restul de făină de porumb condimentată în aluat, puțin câte puțin, până când aluatul este suficient de gros pentru a fi lingură. Aceasta va dura aproximativ 1/4 până la 1/2 cană din făina de porumb rămasă.
Asigurați-vă că uleiul a revenit la 375, apoi aruncați aluatul cu linguri în uleiul fierbinte, folosind 2 lingurițe: una pentru a scoate aluatul și cealaltă pentru a-l răzui și în ulei. Prăjiți puii hush până se rumenesc peste tot, aproximativ 3 minute, monitorizând din nou cu atenție uleiul, apoi așezați-l pe un suport de sârmă.
Probabil că nu va trebui să puneți puii hush în cuptor pentru a rămâne cald, deoarece oaspeții dvs. vor alege la ei. În plus, rămân calde destul de mult timp și sunt multe de mers în jur. Repetați procesul până când tot aluatul este prăjit.
Garnisiți cu pene de lămâie și crenguțe de pătrunjel, dacă doriți.
Serviți peștele și cățeii tăcuți imediat.
Notă: făina de porumb este cea mai fină măcinare a făinii de porumb; în Louisiana se numește "pește prăjit."Dacă nu îl găsiți, vă puteți face singur măcinând făina de porumb într-un blender sau robot de bucătărie.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Maysaran arsheen Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.