Pui de Mango peste orez
Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 171 calorii. Un amestec de sos de pește vietnamez, cayenne, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui curry cu orez de Mango, Pui De Mango Cu Orez De Conopidă De Nucă De Cocos, și Mango pui, fasole & orez coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți un wok sau o tigaie mare la foc mare.
Adăugați ulei și rotiți pentru a acoperi tigaia. Gatiti puiul cu condimente pana se rumeneste, aproximativ 5 minute.
Adăugați mango, suc de lămâie, sos de pește și jumătate de ceapă și gătiți, amestecând des, până când mango începe să se înmoaie și să elibereze sucuri, aproximativ 3 minute.
Se servește peste orez cu ceapa rămasă și busuiocul presărat deasupra.