Pui de arțar-portocaliu cu dovlecei de ghindă și cartofi dulci
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Pui de arțar-portocaliu cu dovlecei de ghindă și cartofi dulci ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 568 calorii, 41G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $ 3.22 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 75 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, jumătăți de piept de pui, marmeladă de portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până suc de portocale ai putea urma acest curs principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 6 ore și 15 minute. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Pui de arțar-portocaliu cu dovlecei de ghindă și cartofi dulci, Suc de fructe ghindă prăjită și salată Quinoa cu afine și portocaliu Maple Tahini Dressing, și Dulce Portocaliu-Ghimbir Acorn Squash Inele pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați dovleceii și cartofii dulci și prazul în aragazul lent. Condimentați puiul peste tot cu sare și piper negru și așezați deasupra legumelor în aragaz lent. Într-un castron mediu, combinați marmelada de portocale și ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Marmeladă De Portocale
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Cuțit De Toaletă
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Se toarnă amestecul peste pui și legume. Acoperiți și gătiți la scăzut timp de 6 până la 8 ore sau la mare timp de 3 până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Serviți 4 din jumătățile de piept de pui cu dovlecei și cartofi pe lateral și sos suplimentar spooned deasupra (rezervați puiul rămas pentru pizza). Se acoperă cu pătrunjel și rozmarin chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Piept De Pui
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată