Pui curry de Mango prăjit la tigaie
Rețeta de pui curry de Mango prăjit în tigaie este gata în aproximativ 40 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten, primar și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. O porție conține 186 calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 22 ar spune că a lovit locul. Un amestec de usturoi, unt - A, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Nucă de cocos-Curry Nuggets de pui prăjit cu sos de Mango, Aripi de pui Mango Habanero cu iaurt Curry Mango Dip, și Mango Pui Curry pentru rețete similare.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Indaba Chenin Blanc cu un rating de 4 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Indaba Chenin Blanc]()
Indaba Chenin Blanc
Nuanțe aromate de kiwi și pepene galben pe nas. O mulțime de arome delicioase de pepene tropical și citrice. Greumid-palate cu un finisaj lung, care are o notă de condiment.Asociați cu: mozzarella proaspătă, creveți la grătar, paste ușoare, snapper roșu, găluște, satay de pui sau salată verde mixtă.