Pui cu umplutură de fenicul

Pui cu umplutură de fenicul
Umplutura de pui cu fenicul durează aproximativ 3 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru 4,58 USD per porție, obțineți un fel principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 73 g de proteine, 82 g de grăsimi și un total de 1212 de calorii. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Mergeți la magazin și luați sare, ceapă, bulb de fenicul și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Ziua Recunoștinței va fi și mai specială cu această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 72%, ceea ce este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și umplutura cu mere și fenicul, umplutura cu cârnați și umplutura cu fenicul.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, căliți feniculul și ceapa în 2 linguri de unt până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Puneți într-un castron mare. Se amestecă cuburile de umplutură, bulionul, cimbru, salvie, 3/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper. Chiar înainte de coacere, umpleți lejer puiul cu 3 căni de umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Puneți restul de umplutură într-un 1-qt uns. vas de copt; da la frigider pana este gata de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Puneți pieptul de pui cu partea în sus pe un grătar într-o tigaie de friptură. Topiți untul rămas; ungeți puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
5
Se presară cu sare și piper rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
6
Coaceți, descoperit, la 350° pentru 2-3/4 până la 3-1/4 ore sau până când un termometru pentru carne indică 180° pentru pui și 165° pentru umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Coaceți umplutura suplimentară, acoperită, timp de 20 de minute. Descoperi; Coaceți 15-20 de minute mai mult sau până se rumenesc ușor. Acoperiți puiul și lăsați-l să stea 10 minute înainte de a îndepărta umplutura și a tăia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate37
Revista