Pui cu sos de vin Port
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul cu sos de vin Port. Pentru $ 2.05 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 271 calorii, 38g de proteine, și 9g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână boia de ardei, port, Brânză gorgonzola și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Sos De Ciuperci Port-Vin, Carne de porc cu vin de Port și sos de stafide, și Medalioane de vită cu sos de vin de Porto.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti puiul, încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Combinați boia de ardei, cimbru, sare și piper; frecați uniform peste pui. Acoperiți ușor tigaia cu spray de gătit.
Adăugați puiul în tigaie; gătiți 4 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Pentru a pregăti sosul, combinați portul și bulionul într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe 3 minute sau până se reduce la 1/4 cană.
Se ia de pe foc; se amestecă untul până se topește. Se toarna sosul peste pui si se presara cu branza.