Pui cu sos de vin Port

Pui cu sos de vin Port
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul cu sos de vin Port. Pentru $ 2.05 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 271 calorii, 38g de proteine, și 9g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână boia de ardei, port, Brânză gorgonzola și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Sos De Ciuperci Port-Vin, Carne de porc cu vin de Port și sos de stafide, și Medalioane de vită cu sos de vin de Porto.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti puiul, încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Combinați boia de ardei, cimbru, sare și piper; frecați uniform peste pui. Acoperiți ușor tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Pui întregPui întreg
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
PiperPiper
CimbruCimbru
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați puiul în tigaie; gătiți 4 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Pentru a pregăti sosul, combinați portul și bulionul într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe 3 minute sau până se reduce la 1/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
SosSos
PortPort
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Se ia de pe foc; se amestecă untul până se topește. Se toarna sosul peste pui si se presara cu branza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
UntUnt
BrânzăBrânză
SosSos
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista