Pui cu sos de roșii și brânză Feta
Puiul cu sos de roșii și brânză Feta este un fără gluten și primar felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 34G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 397 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,12 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, feta, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Chiftele grecești vegetale într-un sos de roșii parfumat cu brânză Feta, Zucchini la grătar cu sos rapid de roșii-măsline și brânză Feta, și Pui Acoperit Cu Feta Cu Sos De Mărar-Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare grea setată la foc mediu-mare, încălziți uleiul.
Adăugați șobolani și gătiți, amestecând, aproximativ 3 minute. Condimentează puiul cu rozmarin, sare și piper.
Adăugați puiul, cu pielea în jos, în tigaie și gătiți timp de 5 minute sau până când pielea se rumeneste. Întoarceți puiul, adăugați roșiile, inclusiv sucul și bulionul și aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți, acoperit, până când puiul este doar gătit, aproximativ 7 până la 10 minute.
Transferați puiul pe farfuria de servire. Se fierbe sosul la foc mare până se îngroașă, aproximativ 5 minute.
Se adaugă brânza și măslinele și se fierbe, amestecând, până se încălzește. Se toarna sosul peste pui si se garniseste cu crengute de rozmarin.
Sugestii de vin: un trandafir din Valea Languedoc din sudul Franței, cea mai recentă epocă disponibilă sau Rezervația Boutari Red Noussa, Grecia, cea mai recentă epocă disponibilă