Pui cu ghimbir afumat cu cardamom, cuișoare și scorțișoară
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate, 30 întregi și rețete דל פחמימות,e în cutia de rețete, pui cu ghimbir afumat cu cardamom, cuișoare și scorțișoară ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Acest fel principal are 468 de calorii, 32 g de proteine și 32 g de grăsimi per porție. Această rețetă servește 4 și costă 4,73 USD per porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți la îndemână semințe de muștar, coajă de lime, ceapă și alte câteva ingrediente, le puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 60%. Rețete similare includ pui cu ghimbir afumat cu cardamom, cuișoare și scorțișoară, nuci fragile cu scorțișoară și cuișoare și Kumquats în sirop condimentat cu cuișoare, scorțișoară și anason stelat.
Instrucțiuni
1
Încinge uleiul într-o tigaie medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ghimbirul și usturoiul; gatiti pana se inmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
3
Adăugați semințele de muștar; gătiți 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea Cărnii
4
Adăugați 1/2 cană de apă și coaja de lime și asezonați cu sare și piper. Aduceți la fierbere și gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
5
Transferați amestecul într-un blender; amestecați până la o pastă netedă, adăugând mai multă apă dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Lasa sa se raceasca.
7
Frecați pasta de ghimbir peste tot puiul, inclusiv sub piele. Acoperiți puiul și marinați la frigider, cel puțin 2 ore și până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Ghimbir
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
8
Scoateți puiul din frigider cu aproximativ 30 de minute înainte de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
9
Combinați cardamomul, scorțișoara și cuișoarele într-un castron. Acoperiți cu apă rece și înmuiați cel puțin 1 oră și până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Combinați ceapa roșie și 1 lingură de sare într-un bol și lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute. Clătiți cu apă rece și scurgeți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Pune ceapa intr-un bol si adauga patrunjelul si sumacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Sumac
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Încălziți grătarul la maxim pentru grătar indirect.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
13
Scurgeți condimentele și adăugați-le uniform peste cărbunii încinși într-un grătar cu cărbune sau în cutia de afumător a unui grătar cu gaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
14
Puneți capacul pe grătar și lăsați fumul să umple grătarul, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
15
Asezonați puiul pe ambele părți cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
16
Puneți puiul, cu pielea în jos, pe partea mai rece a grătarului (încălzire indirectă), închideți capacul și grătarul până când pielea devine ușor aurie, cu urme slabe de grătar, 22 până la 25 de minute. Întoarceți puiul cu pielea în sus, treceți pe partea mai fierbinte a grătarului (încălzire directă) și continuați să prăjiți până când pielea devine maro aurie, 15 până la 20 de minute. Întoarceți puiul încă o dată și continuați să gătiți la grătar la foc direct până când pielea devine maro aurie și crocantă și un termometru cu citire instantanee introdus în coapsă înregistrează 165 de grade F, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De Legume
17
Scoateți puiul pe o masă de tăiat, întindeți-l cu folie și lăsați-l să se odihnească aproximativ 10 minute înainte de a-l tăia. Acoperiți puiul cu niște condiment de ceapă și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Grăsime De Porc
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)