Pui cu anghinare și brânză de capră
Nevoie de un curs principal fără gluten? Puiul cu anghinare și brânză de capră ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $ 3.17 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 422 calorii, 35g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Toateretete are 33 de fani. Mergeți la magazin și ridicați brânză de capră, stoc de pui, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Piept de pui umplut cu anghinare, lămâie și brânză de capră, Salată de pui cu boabe de grâu cu anghinare, sparanghel și brânză cremoasă de capră, și Salată Cavatelli cu anghinare și brânză de capră.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu și gătiți jumătățile de piept de pui până se rumenesc pe ambele părți, 5 până la 8 minute pe fiecare parte.
Se toarnă bulion de pui, inimi de anghinare, ceapă perlată, cimbru, sare și piper negru și se aduce la fierbere. Reduceți focul la minim și fierbeți până când stocul este redus și ceapa și anghinarea sunt fragede, aproximativ 45 de minute; întoarceți pieptul de pui în tigaie după 20 de minute.
Puneți o felie de brânză de capră pe fiecare piept de pui; acoperiți tigaia și lăsați brânza de capră să se topească.
Așezați sânii de pui pe un platou de servire. Lingurați aproximativ 3 linguri de lichid din tigaie într-un bol mic și bateți în amidon de porumb până se omogenizează; amestecați amestecul de amidon de porumb în tigaie și gătiți până când sosul s-a îngroșat, aproximativ 1 minut.
Serviți sosul de tigaie cu piept de pui.