Pui cu anghinare și brânză de capră

Pui cu anghinare și brânză de capră
Nevoie de un curs principal fără gluten? Puiul cu anghinare și brânză de capră ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $ 3.17 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 422 calorii, 35g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Toateretete are 33 de fani. Mergeți la magazin și ridicați brânză de capră, stoc de pui, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Piept de pui umplut cu anghinare, lămâie și brânză de capră, Salată de pui cu boabe de grâu cu anghinare, sparanghel și brânză cremoasă de capră, și Salată Cavatelli cu anghinare și brânză de capră.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu și gătiți jumătățile de piept de pui până se rumenesc pe ambele părți, 5 până la 8 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Piept De PuiJumătăți De Piept De Pui
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se toarnă bulion de pui, inimi de anghinare, ceapă perlată, cimbru, sare și piper negru și se aduce la fierbere. Reduceți focul la minim și fierbeți până când stocul este redus și ceapa și anghinarea sunt fragede, aproximativ 45 de minute; întoarceți pieptul de pui în tigaie după 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri Taco TricoloreChips-uri Taco Tricolore
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Puneți o felie de brânză de capră pe fiecare piept de pui; acoperiți tigaia și lăsați brânza de capră să se topească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Așezați sânii de pui pe un platou de servire. Lingurați aproximativ 3 linguri de lichid din tigaie într-un bol mic și bateți în amidon de porumb până se omogenizează; amestecați amestecul de amidon de porumb în tigaie și gătiți până când sosul s-a îngroșat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Serviți sosul de tigaie cu piept de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista