Puiul crocant de cartofi la cuptor ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 230 calorii, 24g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,23 USD pe porție. Această rețetă de la Toateretete are 8 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Un amestec de parmezan, praf de usturoi, jumătăți de piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până zară ai putea urma acest curs principal cu Placinta Cu Lapte ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, ceea ce este bine. Rețete similare includ [] Fasole la cuptor cu crutoane de cartofi crocante și pui fript, Vafe de cartofi dulci-migdale cu pui crocant cu fulgi de porumb la cuptor, și Supă de cartofi la cuptor încărcată cu piei de cartofi prăjiți crocanți.
Instrucțiuni
1
Așezați bucățile de pui, Zara, frunzele de dafin, usturoiul, sarea și piperul negru într-o pungă mare de plastic resigilabilă și frământați punga de mai multe ori pentru a amesteca Zara și condimentele cu puiul. Strângeți aerul din pungă, sigilați și refrigerați cel puțin 2 ore (până peste noapte) pentru a marina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Cannelloni
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Grăsime De Porc înapoi
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Așezați un suport de gătit din sârmă într-o tigaie de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
4
Scurgeți marinada din pungă și aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
5
Amestecați parmezanul, făina, praful de usturoi, ardeiul și ardeiul cayenne într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Jalapeno Proaspăt întreg
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați amestecul de brânză parmezan la pui în pungă, închideți punga și agitați pentru a acoperi bine bucățile de pui cu amestecul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Coji De Cannelloni
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Zahăr Roșu Grosier
7
Bateți oul și apa într-un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Așezați fulgii de cartofi într-un bol separat de mică adâncime. Înmuiați bucățile de pui cu făină în amestec de ouă; rulați bucăți în fulgi de cartofi pentru a acoperi bine. Aranjați bucățile de pui pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Cannelloni
2 Felii Old-World Pizza Meat Loaf (rețetă și în Recipe Finder), Tăiate Cubulețe
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Fâșie De Coajă De Lămâie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Coaceți puiul timp de 15 minute și întoarceți bucățile pe raft; continuați să coaceți până când puiul nu mai este roz în interior și acoperirea este rumenită și crocantă, încă 15 până la 20 de minute.