Pui cremos peste coji de patiserie
Puiul cremos peste cojile de patiserie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 505 calorii, 15g de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,16 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Cap la magazin și ridica ciuperci, unt, oscar mayer sculptură bord flacără la gratar benzi piept de pui, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ P-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X, Coji cremoase și pui, și Cremă de Broccoli coji de pui și brânză.
Instrucțiuni
Coaceți cojile de patiserie conform instrucțiunilor pkg. Între timp, gătiți și amestecați ciupercile în unt într-o cratiță medie până se înmoaie.
Adăugați fâșii de piept de pui; gătiți până se încălzește, amestecând ocazional.
Scoateți din căldură; deoparte.
Pregătiți sosul alb într-o cratiță mare, conform instrucțiunilor de pe pkg., folosind laptele fără grăsimi.
Adăugați cremă de brânză; gatiti pana cand crema de branza este complet topita si amestecul este bine amestecat, amestecand frecvent.
Adăugați amestecul de pui și pătrunjelul; gătiți până se încălzește, amestecând ocazional.
Scoateți decupajul Central din fiecare coajă de patiserie; deoparte. Puneți aproximativ 1/2 cană din amestecul de pui în fiecare coajă de patiserie.
Se presară uniform cu migdale; deasupra cu decupaje de patiserie.