Pui copt pe un pat de pâine și Bietă Elvețiană
O porție conține 47 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Dacă aveți cimbru, șalotă, pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Pui copt pe un pat de pâine și Bietă Elvețiană, Chard Elvețian Și Tofu La Cuptor, și Fasole La Cuptor Cu Bietă Elvețiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Într-un castron mare, aruncați cuburile de pâine cu ulei de măsline, capere, stafide, smog elvețian, șalotă, usturoi și cimbru. Condimentează cu sare și piper negru.
Întindeți pâinea într-o caserolă mare din fontă emailată.
Condimentați bucățile de pui cu sare și piper și aranjați-le peste pâine. Acoperiți puiul cu o bucată de hârtie pergament și închideți caserola cu un capac greu.
Coaceți puiul timp de 35 de minute.
Scoateți capacul și hârtia pergament și creșteți temperatura cuptorului la 40
Coaceți puiul timp de 10 până la 12 minute mai mult, sau până devine auriu deasupra și gătit.
Scoateți caserola din cuptor și lăsați să stea timp de 5 până la 10 minute.
Serviți puiul cu pâinea și verdeața.