Pui-carne de porc Satay este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 24 de porții. O porție conține 123 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt de arahide gros, piper măcinat, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Carne De Porc Satay, Carne De Porc Satay, și Carne de porc satay pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți puiul și carnea de porc într-o pungă de plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
2
Combinați crema de nucă de cocos și următoarele 6 ingrediente; se toarnă peste carne. Sigilați punga și marinați carnea la frigider 4 ore, întorcând punga ocazional. Înmuiați 24 (6 inci) frigarui de bambus în apă 30 de minute; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De Cocos
1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
3
Combinați untul de arahide și următoarele 5 ingrediente în recipientul unui blender electric; acoperiți și procesați până se omogenizează. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și Albastru
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Scurgeți carnea; aruncați marinada. Filetați puiul și carnea de porc uniform pe frigarui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Apă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
5
Tăiați ardeiul roșu dulce în 12 (1 1/2 inch) pătrate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
6
Tăiați fiecare pătrat în diagonală în jumătate, formând 24 de triunghiuri.
7
Așezați 1 triunghi la capătul fiecărei frigărui.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
8
Puneți jumătate din frigarui pe raftul unei tigaie de pui ușor unsă. Se fierbe 5 1/2 inci de la căldură (cu ușa cuptorului electric parțial deschisă) 4 minute pe fiecare parte sau până când se termină puiul și carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Zahăr Galben și Stropi Asortați
9
Transferați pe un platou de servire. Repetați procedura cu frigarui rămase.