Pui Cacciatore
Pui Cacciatore ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $2.63 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară are 316 calorii, 43G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Dacă aveți la îndemână piper, sare, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pui Cacciatore, Pui Cacciatore, și Pui Cacciatore.
Instrucțiuni
Clătiți puiul și uscați-l cu prosoape de hârtie. Condimentează puiul cu sare și piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie sotată la foc moderat. Rumeniti puiul pe ambele parti, aproximativ 8 minute.
Transferați puiul pe o farfurie și lăsați-l deoparte. Reduceți căldura la moderat.
Adăugați ceapa și piperul, acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până când legumele încep să se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați ciupercile și gătiți, neacoperite și amestecând ocazional, până când ciupercile încep să se rumenească.
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, timp de 30 de secunde.
Adăugați vinul și gătiți până se reduce la jumătate.
Adăugați roșiile și sucul, oregano, fulgi de ardei roșu și 1/4 linguriță de sare și fierbeți amestecul acoperit timp de 10 minute.
Întoarceți pieptul de pui în tigaie și fierbeți, acoperit, până când puiul este gata, cu aproximativ 20 de minute mai mult.