Pui și găluște copioase
Puiul și găluștele abundente ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 34G de grăsime, și un total de 609 calorii. Pentru $2.77 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți găluște, cimbru, bulion de pui cu mai puțin sodiu și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 36 de minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 45%. Rețete similare includ Pui consistent și găluște ușurate, Tocană de pui copioasă cu găluște (gătit pentru 2), și Supa de pui a lui Einat Admony cu Gondi (găluște iraniene de pui și naut).
Instrucțiuni
Combinați primele 9 ingrediente într-un cuptor olandez. Aduceți la fierbere; acoperiți parțial. Reduceți căldura; fierbeți 45 de minute sau până când puiul este gata.
Transferați puiul și legumele într-un castron mare, folosind clești; se răcește ușor.
Aduceți bulionul la fiert. Separați benzile de găluște înghețate; rupeți fiecare bandă în jumătate.
Adăugați găluște în bulion, câte 1, amestecând des pentru a preveni lipirea. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 25 de minute.
Între timp, scoateți puiul din oase; tăiați carnea în bucăți de mușcătură.
Adăugați pui, unt și piper în amestecul de găluște; se amestecă bine pentru a se combina. Fierbeți 10 minute, acoperite sau până când găluștele sunt fragede.