Pui și bok Choy se amestecă

Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Puiul și bok Choy ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 301 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de sare și piper kosher, sos de grătar, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Bok Choy, shiitake și tăiței de usturoi, Bol cu tăiței de dovlecei cu ghimbir cu usturoi cu somon și Bok Choy, și Pui și Broccoli se amestecă.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Condimentați puiul cu 1/4 linguriță fiecare sare și piper și gătiți, aruncând ocazional, până se rumenesc și se fierbe, 4 până la 6 minute.
Transferați pe o farfurie.
Adăugați bok choy și 1/4 cană de apă în tigaie. Acoperiți și gătiți până când bok choy este doar fraged, 3 până la 4 minute. Într-un castron mic, combinați sosul de soia, sosul de grătar și scallions.
Se adaugă în tigaie și se fierbe. Întoarceți puiul în tigaie și gătiți, aruncând, până se încălzește, 1 până la 2 minute.