Pui În Stil Basc

Pui În Stil Basc
Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 45 de porții cu 43 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți piept de pui, boia de ardei, 1/2 cană de pansament italian Kraft zesty și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui Picant În Stil Basc, Șuncă și ouă în stil basc, și Cartofi În Stil Basc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1/4 cană de pansament în tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2
Adăugați pui; gatiti 2 pana la 3 min. pe fiecare parte sau până se rumenesc uniform pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Scoateți puiul din tigaie; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Adăugați pansamentul rămas, ceapa și șunca în tigaie; gatiti si amestecati 5 min. sau până când ceapa este crocantă. Se amestecă ardeii grași, roșiile, boiaua și ardeiul roșu zdrobit; se acoperă cu pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
5
Aduceți la fierbere; acoperi. Fierbeti la foc mic 20 min. sau până când puiul este gata (165F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6
Se servește peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții45
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista