Pui În Stil Basc
Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 45 de porții cu 43 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți piept de pui, boia de ardei, 1/2 cană de pansament italian Kraft zesty și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui Picant În Stil Basc, Șuncă și ouă în stil basc, și Cartofi În Stil Basc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1/4 cană de pansament în tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați pui; gatiti 2 pana la 3 min. pe fiecare parte sau până se rumenesc uniform pe ambele părți.
Scoateți puiul din tigaie; pune deoparte.
Adăugați pansamentul rămas, ceapa și șunca în tigaie; gatiti si amestecati 5 min. sau până când ceapa este crocantă. Se amestecă ardeii grași, roșiile, boiaua și ardeiul roșu zdrobit; se acoperă cu pui.
Aduceți la fierbere; acoperi. Fierbeti la foc mic 20 min. sau până când puiul este gata (165F).