Pui în sos de oțet

Pui în sos de oțet
Puiul în sos de oțet este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 3,44 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 80g de proteine, 79G de grăsime, și un total de 1068 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, oțet de orez, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Pui prăjit la tigaie cu sos de oțet, Pui în sos de usturoi-oțet, și Pui cu sos de oțet de Sherry pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare și adâncă, topiți 2 linguri de unt în uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați usturoiul. Condimentează puiul cu sare și piper și adaugă în tigaie. Gatiti la foc moderat pana se rumeneste usor peste tot, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați oțetul și roșiile și aduceți la foc mic. Acoperiți și fierbeți la foc moderat până când puiul este gătit, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4
Transferați puiul într-un platou și păstrați-l la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Se fierbe sosul la foc moderat până se îngroașă ușor, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
6
Se ia de pe foc.
7
Cojiți căței de usturoi și zdrobiți-i în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
8
Bateți restul de 2 linguri de unt și amestecați pătrunjelul; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
9
Se toarnă sosul peste pui și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista