Pufuri De Ciuperci
Pufurile de ciuperci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 55g de grăsime, și un total de 743 calorii. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de ceapă, ou, foi de foietaj și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, care este minunat. Rețete similare includ Pufuri De Ciuperci, Pufuri De Ciuperci, și Pufuri De Ciuperci.
Instrucțiuni
Bateți crema de brânză la viteză medie cu un mixer electric rezistent până se omogenizează. Se amestecă ciupercile și următoarele 4 ingrediente. Acoperiți și răciți 1 până la 24 de ore.
Preîncălziți cuptorul la 40
Bateți împreună oul și 1 lingură. apă într-un castron mic.
Rulați 1 foaie de foietaj într-un dreptunghi de 16 x 10 inci pe o suprafață ușor făinată.
Tăiați patiseria pe jumătate pe lungime.
Întindeți 1/2 cană amestec de brânză cremă în centrul fiecărui dreptunghi; ungeți marginile cu amestec de ouă. Îndoiți fiecare patiserie pe jumătate pe lungime peste umplutură și ciupiți marginile pentru a sigila.
Tăiați produsele de patiserie în 10 bucăți fiecare și așezați-le pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament. Repetați procedura cu foaia de foietaj rămasă, amestecul de ouă și amestecul de brânză cremă.
Ungeți amestecul de ouă rămas peste blaturile bucăților de patiserie; se presară cu piper.
Coaceți la 400 timp de 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc.
*2 (2-oz.) pachete unt brânză tartinabilă cu usturoi și ierburi poate fi înlocuit.
Notă: pentru a face înainte, pregătiți rețeta conform instrucțiunilor prin bucăți de congelare în trepte pe foaia de copt până când este fermă (aproximativ 1 oră) și transferați în pungi de congelator din plastic cu fermoar. Înghețați până la 1 lună. Pentru a coace, așezați pufurile congelate pe foi de copt tapetate cu hârtie pergament și continuați conform instrucțiunilor din Pas