Pufuri De Ciuperci

Pufuri De Ciuperci
Pufurile de ciuperci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 55g de grăsime, și un total de 743 calorii. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de ceapă, ou, foi de foietaj și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, care este minunat. Rețete similare includ Pufuri De Ciuperci, Pufuri De Ciuperci, și Pufuri De Ciuperci.

Instrucțiuni

1
Bateți crema de brânză la viteză medie cu un mixer electric rezistent până se omogenizează. Se amestecă ciupercile și următoarele 4 ingrediente. Acoperiți și răciți 1 până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
2
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Bateți împreună oul și 1 lingură. apă într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Rulați 1 foaie de foietaj într-un dreptunghi de 16 x 10 inci pe o suprafață ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu PufFoi De Patiserie Cu Puf
RolaRola
5
Tăiați patiseria pe jumătate pe lungime.
6
Întindeți 1/2 cană amestec de brânză cremă în centrul fiecărui dreptunghi; ungeți marginile cu amestec de ouă. Îndoiți fiecare patiserie pe jumătate pe lungime peste umplutură și ciupiți marginile pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
OuăOuă
7
Tăiați produsele de patiserie în 10 bucăți fiecare și așezați-le pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament. Repetați procedura cu foaia de foietaj rămasă, amestecul de ouă și amestecul de brânză cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu PufFoi De Patiserie Cu Puf
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Ungeți amestecul de ouă rămas peste blaturile bucăților de patiserie; se presară cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
OuăOuă
9
Coaceți la 400 timp de 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Serviți imediat.
11
*2 (2-oz.) pachete unt brânză tartinabilă cu usturoi și ierburi poate fi înlocuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tartinabilă Cu Ierburi De UsturoiBrânză Tartinabilă Cu Ierburi De Usturoi
12
Notă: pentru a face înainte, pregătiți rețeta conform instrucțiunilor prin bucăți de congelare în trepte pe foaia de copt până când este fermă (aproximativ 1 oră) și transferați în pungi de congelator din plastic cu fermoar. Înghețați până la 1 lună. Pentru a coace, așezați pufurile congelate pe foi de copt tapetate cu hârtie pergament și continuați conform instrucțiunilor din Pas
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții5
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista