Pufuri de cârnați și brânză

Pufuri de cârnați și brânză
Cârnați și brânză Fluffins ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 258 calorii. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 786 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de condimente de plante, apă foarte caldă, brânză mozzarella și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, care este solid. Încercați Asigurați-vă propria brânză de capră pentru brânză de capră, cârnați și ciuperci Wellington (sau Pizza!), Manicotti cu cârnați și brânză, și Bile de brânză și cârnați pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați 1-1 / 2 căni de făină, drojdie nedizolvată, zahăr, sare și condimente de plante italiene într-un bol mare de mixer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați apă și ulei; bate 2 minute la viteză medie. Adăugați treptat restul de 1-1 / 4 căni de făină pentru a face un aluat rigid, dar lipicios. Se amestecă cârnații și brânza. Acoperiți vasul și lăsați să se odihnească 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Porționați aluatul în 12 (2-1 / 2 inch) cupe de briose unse generos sau 36 de mini cupe de briose folosind o lingură sau două linguri (nu folosiți căptușeli de hârtie). Acoperiți și lăsați să crească 35 până la 45 de minute. Aluatul va crește, dar nu va dubla dimensiunea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit la 375 de grade F timp de 20 până la 25 de minute (17 până la 20 de minute pentru minis) până se rumenesc bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Lăsați să se răcească pe grătar timp de 2 minute. Rulați un cuțit în jurul fiecărei role pentru a scoate din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Serviți cald cu sos de pizza pentru scufundare, dacă doriți. Puneți la frigider resturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PizzaSos De Pizza
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista