Pufuri de brânză braziliene (Pao de Queijo)
Pufuri brânză Brazilian (Pao de Queijo) ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 58 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Mergeți la magazin și ridicați apă, sare, brânză mozzarella și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 45 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. În general, această rețetă câștigă un foarte rău (dar încă fixabil) scor spoonacular de 9%. Încearcă P carao de Queijo (pâine cu brânză Braziliană), P Carao De Queijo (Pâine Cu Brânză Braziliană), și P carao de Queijo (pâine cu brânză Braziliană) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 450 grade F (230 grade C).
Combinați uleiul de canola, apa și sarea într-o cratiță și dați la fiert.
Așezați amidonul de tapioca într-un castron metalic; se toarnă amestecul de ulei și apă peste tapioca; se amestecă bine. Bateți în ou. Se amestecă iaurtul, parmezanul și brânza mozzarella.
Se toarnă amestecul în cutii de mini-briose.
Așezați pe raftul din mijloc al cuptorului preîncălzit. Reduceți căldura la 350 grade F (175 grade C).
Coaceți până când sunt ușor aurii, 25 până la 30 de minute.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și spumantul ros euro sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Nomine Renard Brut. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
![Numele Lui Renard Brut]()
Numele Lui Renard Brut
Note citrice, piersici albe și biscuiți cu unt, gură proaspătă și bogată, fructată și crocantă, cu un finisaj mineral.Amestec: 40% Chardonnay, 30% Pinot Noir, 30% Pinot Meunier