Pudră Ușoară De Pește

Pudră Ușoară De Pește
Chowder ușor de pește necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 194g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 1457 calorii. Această rețetă servește 1 și costă 21,68 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, sare, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare includ Pudră Ușoară De Pește, A muri pentru supă de pește, și Supă De Pește.

Instrucțiuni

1
Așezați eglefinul și apa într-un cuptor olandez și încălziți până la fierbere.Acoperiți și reduceți focul la minim și fierbeți aproximativ 10-15 minute sau până când peștele este alb și fulgi ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
EglefinEglefin
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Scoateți halibutul, rezervând (puneți deoparte)' bulionul ' (lichid); tăiați eglefinul în bucăți de mărimea mușcăturii.Întoarceți 1 cană de bulion rezervat la cuptorul olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
EglefinEglefin
HalibutHalibut
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
3
Adăugați cartofii, ceapa și ardeiul verde și fierbeți 15 minute sau doar până când cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
4
Adăugați bulionul rămas, eglefinul, roșiile, laptele, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
EglefinEglefin
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
5
Se încălzește până la fierbinte, dar nu se fierbe; se presară cu brânză înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Revista