Prosciutto și legume murate cu brânză

Prosciutto și legume murate cu brânză
Prosciutto și legume murate cu brânză este un fără gluten, primar și דל פחמימות, rețetă cu 4 porții. O porție conține 368 calorii, 19g de proteine, și 29G de grăsime. Pentru $ 3.22 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați rucola pentru bebeluși, cimbru, brânză Parmigiano-reggiano grosolan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Prosciutto Și Fontina Panini Cu Pesto De Rucola Și Shal Murat, Legume Murate, și Legume Murate.

Instrucțiuni

1
Combinați ciupercile, ceapa, conopida, cimbrul, fulgii de ardei roșu, oțetul și sarea după gust într-un bol. Aruncați bine pentru a combina, acoperiți și lăsați să stea în afara frigiderului cel puțin o oră, amestecând o dată sau de două ori. Acest lucru va fel de găti legume și ușor murarea-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Pe o foaie mare de copt căptușită cu un covor de silicon sau hârtie pergament, Faceți 4 cercuri plate de parmigiano-reggiano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
3
Coaceți 8 până la 9 minute sau până când brânza arată aurie și dantelată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
4
Scoateți rundele de brânză din cuptor și lăsați să se răcească pe foaia de copt timp de 1 până la 2 minute, apoi slăbiți-le cu o spatulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
5
Lasă să se răcească complet.
6
Împărțiți prosciutto între 4 plăci. Aruncați amestecul de ciuperci cu rucola și o picătură de ulei de finisare big fat. Gustați pentru a vă asigura că amestecul este delicios. Aranjați o grămadă de amestec de legume deasupra prosciutto pe fiecare farfurie. Zdrobiți discurile parmigiano deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
ProsciuttoProsciutto
Legume MixteLegume Mixte
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Fotografie de Lisa Shin
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Revista