Primavera de pui cu paste

Primavera de pui cu paste
Primavera de pui cu paste ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 552 calorii, 34G de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 5.01 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. 9 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de brânză philadelphia și cremă de gătit din plante, fettuccine, legume amestecate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi legumele amestecate, puteți urma acest fel principal cu Desert De Plăcintă Cu Dovleac ca desert. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Paste Primavera Cu Pui, Paste De Pui Primavera, și Paste De Pui Primavera pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti si amestecati puiul in tigaie mare antiaderenta la foc mediu 5 pana la 6 min. sau până la făcut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2
Adăugați legume; gătiți 2 până la 3 min. sau până se încălzește, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3
Adăugați cremă de gătit; gătiți și amestecați 3 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De GătitCrema De Gătit
4
Se amestecă pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
DificultateNormal
Gata În23 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista