Pregătirea

Pregătirea
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pregătirea. Această rețetă face 6 porții cu 3604 calorii, 183g de proteine, și 202g de grăsime fiecare. Pentru $13.68 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ardei iute lung, de servit, sos de caramel cu ardei iute și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pregătirea pentru un aperitiv de Revelion-PR Apparation d ' une entry approgram de R approgram, și Slow Cooker BBQ Pulled Chicken Sandwich-uri + 5 Sfaturi pentru pregătirea ușoară a mesei.

Ingrediente

6puțin dovlecel tocatBucătărie: Asiatică ModernăBucătărie: Asiatică Modernă2ardei iute red bird ' s eye, feliat finardei iute red bird ' s eye, feliat fin6puțin dovlecel tocatSos de caramel ChilliSos de caramel Chilli2ardei iute roșu lung, feliat finardei iute roșu lung, feliat fin1castravete lung, decojit și tăiat fin pe un unghicastravete lung, decojit și tăiat fin pe un unghi2cp. legume (de exemplu, spanac)sos de peștesos de pește3fl. oz.s40 ml sos de pește40 ml sos de pește6puțin dovlecel tocatRețetă din mâncarea australiană contemporană de Teage Ezard. Publicat de Hardie Grant BooksRețetă din mâncarea australiană contemporană de Teage Ezard. Publicat de Hardie Grant Books1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfrunze de coriandru (coriandru) frunze de coriandru (coriandru)156ardei habenero40 g ghimbir proaspăt, curățat și feliat fin40 g ghimbir proaspăt, curățat și feliat fin6puțin dovlecel tocatSpălați orezul de iasomie într-o strecurătoare până când apa curge limpede. Se pune într-un aragaz de orez, se adaugă apa rece și aburul până se înmoaieSpălați orezul de iasomie într-o strecurătoare până când apa curge limpede. Se pune într-un aragaz de orez, se adaugă apa rece și aburul până se înmoaie198ardei habenero200 g orez cu iasomie200 g orez cu iasomie3frunze proaspete de tei kaffirfrunze proaspete de tei kaffir1tulpină de lemongrass, numai partea albă, tocată mărunttulpină de lemongrass, numai partea albă, tocată mărunt2fl. oz.s60 ml suc de lămâie60 ml suc de lămâie4cp. legume (de exemplu, spanac)avocado Hass ușor piureavocado Hass ușor piure1ardei iute verde lung, feliat finardei iute verde lung, feliat fin1ardei iute roșu lung, însămânțat și feliat finardei iute roșu lung, însămânțat și feliat fin2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibillăstari de fasole muratălăstari de fasole murată1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfrunze de mentafrunze de menta6puțin dovlecel tocatNotă: jaretele de porc pot să nu pară inițial crocante atunci când sunt scoase din ulei. Vor începe să se crape pe măsură ce se răcesc din uleiNotă: jaretele de porc pot să nu pară inițial crocante atunci când sunt scoase din ulei. Vor începe să se crape pe măsură ce se răcesc din ulei454ardei habenero500 g zahăr ușor de palmier, tocat aproximativ500 g zahăr ușor de palmier, tocat aproximativ6puțin dovlecel tocatPorc de porcPorc de porc6puțin dovlecel tocatHock de porc prăjit crocant cu caramel de ardei iute, orez aburit și salată thailandeză picantăHock de porc prăjit crocant cu caramel de ardei iute, orez aburit și salată thailandeză picantă12Porc hock (are nevoie de ore)Porc hock (are nevoie de ore)454ardei habenerox 500 g cotlet de porc dezosatx 500 g cotlet de porc dezosat6puțin dovlecel tocatPentru a serviPentru a servi1miciceapa rosie, taiata in jumatate si taiata finceapa rosie, taiata in jumatate si taiata fin2cp. legume (de exemplu, spanac)sirop de gula melakasirop de gula melaka6puțin dovlecel tocatSalată thailandeză picantăSalată thailandeză picantă1miciAșezați o movilă de salată în fundul fiecărui bol și deasupra cu o bucată de porc. Stropiți cu caramelul de ardei iute și serviți cu orez de iasomie aburitAșezați o movilă de salată în fundul fiecărui bol și deasupra cu o bucată de porc. Stropiți cu caramelul de ardei iute și serviți cu orez de iasomie aburit591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilgarnitură crocantă de șalotăgarnitură crocantă de șalotă6puțin dovlecel tocatÎmbrăcăminteÎmbrăcăminte51 litru de lapte integral, la temperatura camereiceapă de primăvară (scallions), numai capete albe, feliate fin pe un unghiceapă de primăvară (scallions), numai capete albe, feliate fin pe un unghi3Ceapa galbena medie, tocata(6 halbe) master stock(6 halbe) master stock1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilFrunze de busuioc thailandezFrunze de busuioc thailandez3Ceapa galbena medie, tocata(6 halbe) ulei vegetal pentru prăjit(6 halbe) ulei vegetal pentru prăjit7fl. oz.s200 ml apă200 ml apă71fl. oz.s450 ml apă450 ml apă6puțin dovlecel tocatGarniturăGarnitură6puțin dovlecel tocatMarcMarc6puțin dovlecel tocatPregătireaPregătirea2011Actualizare luni, aprilie 11, la 11: 47 deActualizare luni, aprilie 11, la 11: 47 de
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista