Praz la gratar cu Romesco (Cal...........)

Praz la gratar cu Romesco (Cal...........)
Reteta de Praz La gratar cu Romesco (Calulkormotada) ar putea satisface pofta ta Europeana in aproximativ 2 ore. Această rețetă servește 6 și costă 1,98 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 143 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, alomonduri albite, piper cayenne și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Încercați Romesco Și Praz La Grătar, Praz La grătar cu sos Romesco, și Grătar Ceapa Verde si Sparanghel cu Romesco (Calçots y Esparragos con Romesco) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați usturoiul și roșiile într-o tigaie, apoi prăjiți la cuptor 30 de minute, până când usturoiul se înmoaie și se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Transferați usturoiul și roșiile într-o cratiță și adăugați uleiul, oțetul și noras. Se fierbe la foc foarte, foarte mic, amestecând ocazional. Uleiul ar trebui să buleze abia și să formeze un inel clar în jurul legumelor. Se fierbe în acest fel aproximativ 1 de ore.Ridicați căldura în cuptor la 450 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Așezați migdalele și alunele pe o foaie de copt și prăjiți-le ușor, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Transferați nucile calde într-un robot de bucătărie și măcinați la o consistență nisipoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
6
Adăugați nucile și sarea în usturoi și roșii și lăsați-le să gătească cu legumele pentru ultima jumătate de oră din timpul total de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
7
Lăsați amestecul de roșii să se răcească ușor, apoi răzuiți-l împreună cu oul fiert tare, cayenne și pimento în robotul de bucătărie. Procesați până când este foarte neted. Reglați consistența cu mai mult ulei de măsline stropit în timp ce mașina se învârte după cum este necesar.Pregătiți un foc moderat de cărbune pentru grătarul indirect. Feliați prazul în jumătate (sferturi dacă sunt foarte mari). Nu tăiați capătul rădăcinii astfel încât să rămână intacte în timpul grătarului. Clătiți cu grijă prazul oricărei granule dintre straturi. Uscați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turte De VițelTurte De Vițel
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Pimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu PrăjitPimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu Prăjit
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
8
Turnați restul de 6 linguri de ulei de măsline pe o foaie de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
9
Rulați prazul în ulei, făcându-le bine acoperite; condimentează cu sare kosher.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
10
Așezați prazul la foc indirect; acoperiți grătarul și gătiți, întorcându-vă ocazional pentru o colorare bună până când este moale și frumos carbonizat. Este posibil să fie nevoie să le mutați la căldură directă în ultimele minute pentru a obține cantitatea de cărbune care vă place.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
11
Se servește fierbinte cu sosul romesco pe lateral sau stropit deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista